Ubytování|Dovolená|Last Minute

Dovolená Francie 2023    >    

Francie recenze - Francie 2023

Nejlépe hodnocené hotely ve Francii. Aktuální nabídka ubytování v nejlepších hotelech ve Francii. All Inclusive dovolená Francie. Francie 2023.

Francie s recenzemi 2023

Základní informace

Dovolená Francie na jaře 2023 v letovisku Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Azurové pobřeží, Rezidence Les Océanides v 2hvězdičkovém ubytování Rezidence Les Océanides, v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 27. květen až sobota 3. červen. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu vlastní - například autem nebo pronajatým karavanem, za 108 dní za aktuální cenu 1462,- CZK. Rekreace je se stravou formou bez stravy. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 13 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Francie v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí ve Francii. Na základě 9 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Rezidence Les Océanides 4.6 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).


Ubytování

Residence nabízí 3 typy apartmánů. Studio 2 osoby 23m2 - ob pokoj 2 lůžka 140x190cm, kuch kout, koupelna s wc, balkon, 2P4 osoby 34m2- 1 ložnice, ob pokoj 2 lůžka 140x190cm, kuch kout, koupelna s wc, balkon, 2P6 osob 57m2 - studio 2 osoby + apartmán 2P4 osoby.

Vybavení

2 bazény, sauna, fitness, prádelna, wifi, půjčovna kol, parkování, wellness.

cena na týden/2022ST22P43P6
07.05.-21.05.97601167016290
21.05.-28.05.103101248017380
28.05.-04.06.97601167016290
04.06.-11.06.114001330019010
11.06.-18.06.141201847023360
18.06.-25.06.162902173026080
25.06.-02.07.179202391029620
02.07.-09.07250003288044310
09.07.-23.07.2663030733049200
23.07.-30.07.293503860052470
30.07.-06.08.315204104054100
06.08.-13.08.326104268055730
13.08.-20.08.298903941053280
20.08.-27.08.250003288044310
27.08.-03.09.116701384019560
03.09.-10.09.92201112013300
10.09.-17.09.92201112013300
17.09.-24.09.7590922010580
24.09.-31.09.704084009760

pobytová taxa - 1,65 eur os den

pes - 60 eur

Francie recenze - Francie 2023
Rezidence Les Océanides
★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Venkovní bazén
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
  • Lednička
  • Surfování
  • Animační programy
  • Bar
  • Dětský bazén
  • Hotelová restaurace
  • Volejbal
  • 1 680 Kč
  • 1 462 Kč
  • - 13 %
  • Detail

    4.6/5 Fantastické (9 hodnocení)

    Základní informace

    Dovolená ve Francii v létě 2023 v lokalitě Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Azurové pobřeží, Rezidence Les Océanides, v místě Rezidence Les Océanides v 2hvězdičkovém ubytování Rezidence Les Océanides od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 10. června do soboty 17. června s cestou vlastní - například vlastním autem nebo pronajatým mobilheimem (mobilním vozem), za 122 dní. Pobyt se stravou formou bez stravy si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu ve Francii. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Francie. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně, v aktuální online ceně 7465,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Rezidence Les Océanides je 4.6 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 9 cestovatelů).


    Ubytování

    Residence nabízí 3 typy apartmánů. Studio 2 osoby 23m2 - ob pokoj 2 lůžka 140x190cm, kuch kout, koupelna s wc, balkon, 2P4 osoby 34m2- 1 ložnice, ob pokoj 2 lůžka 140x190cm, kuch kout, koupelna s wc, balkon, 2P6 osob 57m2 - studio 2 osoby + apartmán 2P4 osoby.

    Vybavení

    2 bazény, sauna, fitness, prádelna, wifi, půjčovna kol, parkování, wellness.

    cena na týden/2022ST22P43P6
    07.05.-21.05.97601167016290
    21.05.-28.05.103101248017380
    28.05.-04.06.97601167016290
    04.06.-11.06.114001330019010
    11.06.-18.06.141201847023360
    18.06.-25.06.162902173026080
    25.06.-02.07.179202391029620
    02.07.-09.07250003288044310
    09.07.-23.07.2663030733049200
    23.07.-30.07.293503860052470
    30.07.-06.08.315204104054100
    06.08.-13.08.326104268055730
    13.08.-20.08.298903941053280
    20.08.-27.08.250003288044310
    27.08.-03.09.116701384019560
    03.09.-10.09.92201112013300
    10.09.-17.09.92201112013300
    17.09.-24.09.7590922010580
    24.09.-31.09.704084009760

    pobytová taxa - 1,65 eur os den

    pes - 60 eur

    Francie s recenzemi 2023
    Rezidence Les Océanides
    ★★
    👍👍👍👍👍
    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • Lednička
    • Surfování
    • Animační programy
    • Bar
    • Dětský bazén
    • Hotelová restaurace
    • Volejbal
     
    • 7 465 Kč

    Detail

    4.6/5 Fantastické (9 hodnocení)

    Základní informace

    Dovolená Francie v létě 2023 v letovisku Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Azurové pobřeží, Rezidence Les Océanides v 2hvězdičkovém ubytování Rezidence Les Océanides, v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 17. červen až sobota 24. červen. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu vlastní - například autem nebo pronajatým karavanem, za 129 dní za aktuální cenu 8550,- CZK. Rekreace je se stravou formou bez stravy. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Francie v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí ve Francii. Na základě 9 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Rezidence Les Océanides 4.6 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).


    Ubytování

    Residence nabízí 3 typy apartmánů. Studio 2 osoby 23m2 - ob pokoj 2 lůžka 140x190cm, kuch kout, koupelna s wc, balkon, 2P4 osoby 34m2- 1 ložnice, ob pokoj 2 lůžka 140x190cm, kuch kout, koupelna s wc, balkon, 2P6 osob 57m2 - studio 2 osoby + apartmán 2P4 osoby.

    Vybavení

    2 bazény, sauna, fitness, prádelna, wifi, půjčovna kol, parkování, wellness.

    cena na týden/2022ST22P43P6
    07.05.-21.05.97601167016290
    21.05.-28.05.103101248017380
    28.05.-04.06.97601167016290
    04.06.-11.06.114001330019010
    11.06.-18.06.141201847023360
    18.06.-25.06.162902173026080
    25.06.-02.07.179202391029620
    02.07.-09.07250003288044310
    09.07.-23.07.2663030733049200
    23.07.-30.07.293503860052470
    30.07.-06.08.315204104054100
    06.08.-13.08.326104268055730
    13.08.-20.08.298903941053280
    20.08.-27.08.250003288044310
    27.08.-03.09.116701384019560
    03.09.-10.09.92201112013300
    10.09.-17.09.92201112013300
    17.09.-24.09.7590922010580
    24.09.-31.09.704084009760

    pobytová taxa - 1,65 eur os den

    pes - 60 eur

    Francie recenze - Francie 2023 - Rezidence Les Océanides
    Rezidence Les Océanides
    ★★
    👍👍👍👍👍
    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • Lednička
    • Surfování
    • Animační programy
    • Bar
    • Dětský bazén
    • Hotelová restaurace
    • Volejbal
     
    • 8 550 Kč

    Detail

    4.6/5 Fantastické (9 hodnocení)

    Základní informace

    Dovolená ve Francii v létě 2023 v lokalitě Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Azurové pobřeží, Rezidence Les Océanides, v místě Rezidence Les Océanides v 2hvězdičkovém ubytování Rezidence Les Océanides od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 24. června do soboty 1. července s cestou vlastní - například vlastním autem nebo pronajatým mobilheimem (mobilním vozem), za 136 dní. Pobyt se stravou formou bez stravy si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu ve Francii. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Francie. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně, v aktuální online ceně 8950,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Rezidence Les Océanides je 4.6 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 9 cestovatelů).


    Ubytování

    Residence nabízí 3 typy apartmánů. Studio 2 osoby 23m2 - ob pokoj 2 lůžka 140x190cm, kuch kout, koupelna s wc, balkon, 2P4 osoby 34m2- 1 ložnice, ob pokoj 2 lůžka 140x190cm, kuch kout, koupelna s wc, balkon, 2P6 osob 57m2 - studio 2 osoby + apartmán 2P4 osoby.

    Vybavení

    2 bazény, sauna, fitness, prádelna, wifi, půjčovna kol, parkování, wellness.

    cena na týden/2022ST22P43P6
    07.05.-21.05.97601167016290
    21.05.-28.05.103101248017380
    28.05.-04.06.97601167016290
    04.06.-11.06.114001330019010
    11.06.-18.06.141201847023360
    18.06.-25.06.162902173026080
    25.06.-02.07.179202391029620
    02.07.-09.07250003288044310
    09.07.-23.07.2663030733049200
    23.07.-30.07.293503860052470
    30.07.-06.08.315204104054100
    06.08.-13.08.326104268055730
    13.08.-20.08.298903941053280
    20.08.-27.08.250003288044310
    27.08.-03.09.116701384019560
    03.09.-10.09.92201112013300
    10.09.-17.09.92201112013300
    17.09.-24.09.7590922010580
    24.09.-31.09.704084009760

    pobytová taxa - 1,65 eur os den

    pes - 60 eur

    Francie recenze - Francie 2023 - Rezidence Les Océanides
    Rezidence Les Océanides
    ★★
    👍👍👍👍👍
    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • Lednička
    • Surfování
    • Animační programy
    • Bar
    • Dětský bazén
    • Hotelová restaurace
    • Volejbal
     
    • 8 950 Kč

    Detail

    4.6/5 Fantastické (9 hodnocení)

    Základní informace

    Dovolená Francie v létě o prázdninách 2023 v letovisku Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Azurové pobřeží, Rezidence Les Océanides v 2hvězdičkovém ubytování Rezidence Les Océanides, v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 5. srpen až sobota 12. srpen. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu vlastní - například autem nebo pronajatým karavanem, za 178 dní za aktuální cenu 17000,- CZK. Rekreace je se stravou formou bez stravy. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Francie v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí ve Francii. Na základě 9 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Rezidence Les Océanides 4.6 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).


    Ubytování

    Residence nabízí 3 typy apartmánů. Studio 2 osoby 23m2 - ob pokoj 2 lůžka 140x190cm, kuch kout, koupelna s wc, balkon, 2P4 osoby 34m2- 1 ložnice, ob pokoj 2 lůžka 140x190cm, kuch kout, koupelna s wc, balkon, 2P6 osob 57m2 - studio 2 osoby + apartmán 2P4 osoby.

    Vybavení

    2 bazény, sauna, fitness, prádelna, wifi, půjčovna kol, parkování, wellness.

    cena na týden/2022ST22P43P6
    07.05.-21.05.97601167016290
    21.05.-28.05.103101248017380
    28.05.-04.06.97601167016290
    04.06.-11.06.114001330019010
    11.06.-18.06.141201847023360
    18.06.-25.06.162902173026080
    25.06.-02.07.179202391029620
    02.07.-09.07250003288044310
    09.07.-23.07.2663030733049200
    23.07.-30.07.293503860052470
    30.07.-06.08.315204104054100
    06.08.-13.08.326104268055730
    13.08.-20.08.298903941053280
    20.08.-27.08.250003288044310
    27.08.-03.09.116701384019560
    03.09.-10.09.92201112013300
    10.09.-17.09.92201112013300
    17.09.-24.09.7590922010580
    24.09.-31.09.704084009760

    pobytová taxa - 1,65 eur os den

    pes - 60 eur

    Francie recenze - Francie 2023 - Rezidence Les Océanides
    Rezidence Les Océanides
    ★★
    👍👍👍👍👍
    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • Lednička
    • Surfování
    • Animační programy
    • Bar
    • Dětský bazén
    • Hotelová restaurace
    • Volejbal
     
    • 17 000 Kč

    Detail

    4.6/5 Fantastické (9 hodnocení)
    Dovolená ve Francii na jaře 2023 v lokalitě Azurové pobřeží (Francouzská riviéra) v 3hvězdičkovém ubytování Rezidence Les Parcs De Grimaud od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 27. května do soboty 3. června s cestou vlastní - například vlastním autem nebo pronajatým mobilheimem (mobilním vozem), za 108 dní. Pobyt se stravou formou bez stravy si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu ve Francii. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Francie. Kategorie této nabídky: jarní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 13 %, v aktuální online ceně 2127,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Rezidence Les Parcs De Grimaud je 4.5 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 7 cestovatelů).
    Francie s recenzemi 2023 - Rezidence Les Parcs De Grimaud
    Rezidence Les Parcs De Grimaud
    ★★★
    👍👍👍👍👍
    • 2 445 Kč
    • 2 127 Kč
  • - 13 %
  • Detail

    4.5/5 Fantastické (7 hodnocení)
    Dovolená Francie v létě o prázdninách 2023 v letovisku Azurové pobřeží (Francouzská riviéra) v 3hvězdičkovém ubytování Rezidence Les Parcs De Grimaud, v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 26. srpen až sobota 2. září. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu vlastní - například autem nebo pronajatým karavanem, za 199 dní za aktuální cenu 3867,- CZK. Rekreace je se stravou formou bez stravy. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 13 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Francie v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí ve Francii. Na základě 7 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Rezidence Les Parcs De Grimaud 4.5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).
    Francie s recenzemi 2023 - Rezidence Les Parcs De Grimaud
    Rezidence Les Parcs De Grimaud
    ★★★
    👍👍👍👍👍
    • 4 445 Kč
    • 3 867 Kč
  • - 13 %
  • Detail

    4.5/5 Fantastické (7 hodnocení)
    Dovolená ve Francii na podzim 2023 v lokalitě Azurové pobřeží (Francouzská riviéra) v 3hvězdičkovém ubytování Rezidence Les Parcs De Grimaud od Invie v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 9. září do soboty 23. září s cestou vlastní - například vlastním autem nebo pronajatým mobilheimem (mobilním vozem), za 213 dní. Pobyt se stravou formou bez stravy si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu ve Francii. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Francie. Kategorie této nabídky: podzimní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 13 %, v aktuální online ceně 3650,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Rezidence Les Parcs De Grimaud je 4.5 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 7 cestovatelů).
    Francie s recenzemi 2023 - Rezidence Les Parcs De Grimaud
    Rezidence Les Parcs De Grimaud
    ★★★
    👍👍👍👍👍
    • 4 195 Kč
    • 3 650 Kč
  • - 13 %
  • Detail

    4.5/5 Fantastické (7 hodnocení)
    Dovolená Francie v zimě 2023 v letovisku Risoul / Vars v 3hvězdičkovém ubytování Residence L'ecrin Des Neiges (Vars), v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 11. únor až sobota 18. únor. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu vlastní - například autem nebo pronajatým karavanem, popozítří za aktuální cenu 19860,- CZK. Rekreace je se stravou formou bez stravy. Kategorie této nabídky: zimní prázdniny, Super Last Minute zájezdy, sportovní, lyžařské. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Francie v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí ve Francii. Na základě 4 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Residence L'ecrin Des Neiges (Vars) 4.4 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).
    Francie s recenzemi 2023 - Residence L'ecrin Des Neiges (Vars)
    Residence L'ecrin Des Neiges (Vars)
    ★★★
    👍👍👍👍👍
     
    • 19 860 Kč

    Detail

    4.4/5 Fantastické (4 hodnocení)
    Dovolená ve Francii v zimě 2023 v lokalitě Risoul / Vars v 3hvězdičkovém ubytování Residence L'ecrin Des Neiges (Vars) od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 18. února do soboty 25. února s cestou vlastní - například vlastním autem nebo pronajatým mobilheimem (mobilním vozem), za 10 dní. Pobyt se stravou formou bez stravy si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu ve Francii. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Francie. Kategorie této nabídky: zimní prázdniny, Last Minute zájezdy, sportovní, lyžařské, v aktuální online ceně 19860,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Residence L'ecrin Des Neiges (Vars) je 4.4 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 4 cestovatelů).
    Residence L'ecrin Des Neiges (Vars)
    Residence L'ecrin Des Neiges (Vars)
    ★★★
    👍👍👍👍👍
     
    • 19 860 Kč

    Detail

    4.4/5 Fantastické (4 hodnocení)

    Zobrazeno 1-10 z 62 nalezených

    Dovolenou Francie 2023/2024 si nejlépe vyberete pomocí nastavení podmínek ve žlutém vyhledávacím formuláři. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování ve Francii. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud ale máte přibližnou představu kdy do Francie vyjet (termínu odjezdu/odletu) a kdy se z do Francie vrátit (termín návratu/příjezdu/příletu), zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené ve Francii vybráním příslušných měsíců:

    Pobyt ve Francii si můžete jednoduše vybrat také podle lokality:

    Nevybrali jste si ve Francii z žádné lokality? Chcete zkusit dovolenou v jiné zemi? Co třeba vyzkoušet: Itálie recenze, Jordánsko recenze, Kanárské ostrovy recenze nebo například dovolenou Kapverdské ostrovy recenze? Další možností je třeba Keňa recenze.


    Termíny dovolené můžete vybírat také podle jednotlivých sekcí níže. Oblíbené sekce jsou Last Minute, First Minute, roky 2023 a 2024 a sekce podle stravy rozdělené na All Inclusive, plnou penzi, polopenzi, luxusní Ultra All Inclusive nebo snídani. Další kritériem podle kterého si lépe vyberete vaší dovolenou ve Francii může být třeba doprava. Na dovolenou do Francie 2023 je možné cestovat vlastní dopravou - autem nebo obytným vozem, karavanem. Karavan si lze klidně půjčit, respektive pronajmout a vaše cesta pak dostane úplně nový rozměr. Pokud nechcete řídit auto nebo karavan, je možné využít moderních klimatizovaných autobusů, který již nabízejí dostatečně komfortní dopravu. Procházení aktuálních nabídek volných pobytů při cestování do Francie letecky 2023 si lze zjednodušit specifikací příslušného letiště, které je pro vás dobře dostupné - viz odkazy níže. V případě tuzemských letišť se jedná obecně o odlety z měst: Prahy, Brna, Ostravy, Karlových Varů a Pardubic. Slovenské cestovní kanceláře nabízejí odlety z letišť v městech Bratislava, Košice, Poprad, Sliač nebo Piešťany. Německé CK nabízí obecně více přímých spojů bez přestupů, odlety jsou z letišť v městech Berlín, Drážďany, Frankfurt nad Mohanem, Mnichov, Norimberk a Lipsko. V případě rakouských cestovních kanceláří se jedná o letecké zájezdy z letišť ve Štýrkém Hradci, Linci, Salzburgu a Vídni, kde bývá k dispozici také více přímých spojů bez přestupů oproti nabídce českých letišť. Z Polska můžete na dovolenou 2023 vyrazit z letiště Katovice, Krakov nebo Vratislav. Typ vašeho zájezdu lze zvolit pomocí příslušné sekce jako například: pouze pro seniory (pro seniory 50 resp. 55 plus), levné zájezdy, podle nejlepších recenzí atd. Svou rekreaci ve Francii si můžete dále přizpůsobit podle typu ubytovacího zařízení jako jsou hotely, bungalovy, penziony, mobilheimy, atd. Vybírat dovolenou ve Francii můžete také podle ceny. Ve formuláři je cena dovolené rozdělena do několika pásem od levné dovolené pro nenáročné až po luxusní dovolenou v luxusních rezortech a luxusních hotelech s All Inclusive a Ultra All Inclusive. Pokud necestujete sami nebo nehledáte ubytování ve Francii pro dva, využijte sekce pro rodiny - rodinná dovolená Francie nebo sekci dovolená s dětmi.

    Vyhledáváme:   InviaVýsledky jsou řazeny dle data a názvu ubytovaních zařízení.